Toilet ontstopping

Toilet ontstoppen? Laat dat aan een professional over!

Een toilet die verstopt is, is vaak één van de grootste ergernissen in huis. Zeker als er maar één wc in huis is. Het ontstoppen van uw toilet is dan direct noodzakelijk. Loodgieter Komt Zo staat 24/7 voor u klaar in de regio Utrecht om dit probleem voor u te verhelpen. Tegenwoordig staat het internet vol met tips om zelf het toilet te ontstoppen. Toch raden we u dit af, zeker als u niet over de juiste vakkennis beschikt. U kunt niet alleen het probleem van de verstopping vergroten, maar zelfs schade aan de leidingen aanbrengen en dat wilt u voorkomen. De loodgieters van Loodgieter Komt Zo zijn gespecialiseerd in toilet ontstopping. Wij maken gebruik van de modernste technieken en de juiste materialen om u direct van dit vervelende probleem af te helpen.

Loodgieter Komt Zo voor het direct oplossen van uw verstopping in het toilet

Als er problemen zijn met het toilet dan staat ontstoppen bovenaan het to-do lijstje. Niet de fijnste klus in huis, maar wel een klus die wij graag van u overnemen. Hoe weet je nu dat u te maken heeft met een verstopping?

  • Als u een borrelend geluid hoort uit het toilet
  • Toiletpapier spoelt niet door
  • Niet goed wegspoelen van water

Als u één van de bovenstaande problemen ervaart in uw toilet, bel dan direct Loodgieter Komt Zo we sporen de oorzaak voor u op. Zit het probleem niet direct in de wc maar in de afvoer? Dan maken wij gebruik van een camera inspectie om de verstopping op te sporen. Waar uw toilet ook verstopt is, Loodgieter Komt Zo ontstopt uw wc op een zeer vakkundige wijze en uw probleem is verholpen.

Een toilet raakt niet zomaar verstopt

Tijdens het ontstoppen van toiletten komen we meerdere oorzaken tegen. Stipt op nummer 1 staat: te veel wc papier gebruiken. De lijst wordt opgevolgd door maandverband en tampons. Waarvan we allemaal weten dat dit niet doorgespoeld mag worden, maar toch gebeurt. Deze producten verstoppen niet alleen het toilet maar veroorzaken zelfs verstopping in het riool. Ook komen we regelmatig kinderspeelgoed tegen tijdens toilet ontstoppingen. Iets lager op de lijst van oorzaken maar zeker niet minder belangrijk zijn etensresten, olie en vetten. We realiseren ons niet altijd dat dit een verstopping kan veroorzaken waardoor het ontstoppen van het toilet noodzakelijk is. Kiest u voor Loodgieter Komt Zo voor het ontstoppen van uw toilet, dan kiest u voor een expert die het probleem goed oplost!

Neem contact op

LoodgieterKomtZo.nl logo
LoodgieterKomtZo.nl

Stel uw vraag

Toilet ontstopping

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 LoodgieterKomtZo.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM