Rioolwerkzaamheden

Rioolwerkzaamheden in de regio Utrecht laat u uitvoeren door Loodgieter Komt Zo.

Rioolwerkzaamheden zijn niet alleen heel belangrijk voor een goedwerkende riolering, maar ook van levensbelang. Via het riool worden afvalresten afgevoerd voor verwerking. Dat zorgt niet alleen voor een stankvrij huis, maar is ook hygiënisch. Wist u dat riool stank slecht is voor uw gezondheid? Daarom is het belangrijk dat u direct Loodgieter Komt Zo belt als u rioollucht ruikt in de regio Utrecht of in uw woning in de regio Utrecht. Stank uit het riool bestaat grotendeels uit methaan en waterstofsulfide en dat is zelfs giftig! Wanneer u riool stank in huis ruikt weet u dat er een probleem in de riolering zit. Wacht niet langer en laat snel één van onze vakmensen de oorzaak opsporen en de rioolwerkzaamheden uitvoeren die nodig zijn om het probleem op te lossen.

Geen last van stank in huis, maar wel van rioolvliegjes?

Rioolvliegjes in en rondom uw huis duiden op een lek of verstopping in de riolering. Rioolvliegjes zijn een muggensoort die afkomen op afvalwater en opgehoopte etensresten. De vliegjes zelf zijn onschuldig en toch zijn ze een gevaar voor uw gezondheid. De rioolvliegjes horen bij de opruimdienst van de natuur en voeden zich met rottend afval, wat een bron van bacteriën en schimmels is. Dit brengen ze met zich mee naar binnen en dat wilt u niet. Uw probleem met rioolvliegjes verhelpen behoort tot één van de rioolwerkzaamheden van Loodgieter Komt Zo. Wij onderzoeken het riool, sporen de lekkage op en repareren deze ter plekke. Gaat het om een verstopping? Dan ontstoppen we direct het riool. U zult zien dat uw overlast van rioolvliegjes na een bezoek van Loodgieter Komt Zo tot het verleden behoort.

Vaak denkt u pas aan het riool als er problemen zijn

Wist u dat als u Loodgieter Komt Zo inschakelt u ook vele problemen in de riolering kunt voorkomen? Wij verzorgen voor u de rioolwerkzaamheden van A tot Z, van aanleg tot rioolreiniging. Bij het aanleggen van het riool besteden wij de grootste zorg aan het goed ophangen van de buizen. Zelfs als de grond zakt blijven de rioolbuizen op zijn plek waardoor de kans op rioolverstoppingen kleiner is. Regelmatig onderhoud en reinigen behoudt het riool in topvorm. Onze vakmensen gebruiken bij rioolreiniging een hogedruk reinigingskop, daarmee spuiten we met een harde kracht water door de buizen en maken we de riolering schoon. Voorkom rioolproblemen en schakel Loodgieter Komt Zo op tijd in.

Neem contact op

LoodgieterKomtZo.nl logo
LoodgieterKomtZo.nl

Stel uw vraag

Rioolwerkzaamheden

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 LoodgieterKomtZo.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM