Gootsteen verstopping

Wacht niet te lang bij een gootsteen verstopping en schakel op tijd hulp in

De gootsteen verstopping ontstaat langzaamaan en ineens loopt het water niet meer weg. De eerste gedachte die bij u opkomt is: de gootsteen moet ontstopt worden! U gaat aan de slag met de tips en trucs die u bekend zijn, zoals het gebruik maken van een ontstoppingsmiddel of plopper. Helaas geeft dit niet altijd het gewenste resultaat en blijft de gootsteen verstopt. Dan is het tijd om een professional in te schakelen. Loodgieter Komt Zo komt graag bij u langs in de regio Utrecht voor het ontstoppen van de gootsteen in uw keuken. We gaan aan de slag met onze beste apparatuur. Zien we niet op het eerste oog waar de verstopping zit? Dan voeren we een camera inspectie uit in de afvoer om de oorzaak van de verstopping te traceren. Wacht niet te lang bij een gootsteen verstopping en schakel vandaag nog de expertise in van Loodgieter Komt Zo in de regio Utrecht.

Hoe ontstaat een verstopping in de gootsteen?

Zoals we al eerder benoemd hebben ontstaat de verstopping in de gootsteen vaak geleidelijk aan. Wij zien tijdens onze loodgieterswerkzaamheden verschillende oorzaken voorbij komen waardoor dit probleem ontstaat. Wij delen dit graag met u zodat u een verstopte gootsteen in de toekomst kunt voorkomen:

  • Etensresten
  • Vet en oliën
  • Zeepresten
  • Haren

Wij adviseren ook altijd om een klein zeefje in de gootsteen te plaatsen. Dit zeefje vangt etensresten op, waardoor u het eenvoudig weg kunt gooien en ophoping kunt voorkomen in de afvoer.

Is de gootsteen verstopt en helpt niets? Bel dan Loodgieter Komt Zo!

We snappen dat u bij een verstopping in de gootsteen niet altijd direct een loodgieter belt maar u eerst zelf de verstopping wilt proberen te verhelpen. Het ontstoppen van een gootsteen is en blijft een vak, wanneer u niet beschikt over de juiste kennis kunt u zelf beter niet aan de klus beginnen. Blijft de gootsteen verstopt en helpt niets wat u geprobeerd heeft? Dan lossen wij graag de verstopping in de gootsteen vakkundig en snel voor u op. Bent u benieuwd wat Loodgieter Komt Zo voor u kan betekenen in de regio Utrecht? Bekijk snel onze website of contact ons en vraag naar de mogelijkheden, we staan dag en nacht voor u klaar!

Neem contact op

LoodgieterKomtZo.nl logo
LoodgieterKomtZo.nl

Stel uw vraag

Gootsteen verstopping

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 LoodgieterKomtZo.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM