Tekst Centrale verwarming cv

CV

CV-installaties aanleggen, onderhouden of repareren? Loodgieter komt zo is uw adres in Utrecht voor alle werkzaamheden betreffende CV-installaties. 

CV-installatie vervangen

De CV-installatie is nog steeds de meest gebruikte vorm voor warm wooncomfort. Hoe oud is uw CV-ketel? Is hij al toe aan vervanging? Gemiddeld gaat een CV-ketel 15 jaar mee. Hierna takelt deze snel af. Wordt het water niet meer warm? Blijft het kil in huis? Of misschien tikken de leidingen in huis? Dit zijn allemaal tekenen dat er iets mis is met de CV-ketel of haar installatie. 

Wanneer je er zeker van bent dat de thermostaat functioneert, de kachels opengedraaid zijn en de waterdruk op peil is, maar toch biedt de CV-installatie niet het comfort dat u verwacht, dan belt u met Loodgieter komt zo. 

Besparen met een nieuwe CV

Maar ook als u op stookkosten wilt besparen is het vervangen van een CV-installatie een goede stap. Kiest u voor een hr-ketel? Dan verhoogt u zeker het rendement van uw energie uitgaven. Er zijn verschillende schattingen van de besparingen per maand of per jaar. Echter is dit voor eenieder anders, afhankelijk van uw huidige type ketel en zijn leeftijd, én natuurlijk de nieuwe ketel. Wilt u advies? Wij adviseren u graag.

Wij vervingen, repareerden en al vele CV-ketels in Utrecht en omgeving onderhouden. In de afgelopen tijd bouwden wij een naam van vertrouwen op. 
 

LoodgieterKomtZo.nl logo
LoodgieterKomtZo.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2020 LoodgieterKomtZo.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM